Anyone running a Hackintosh?

Discuss any version of the Mac OS.
User avatar
Neb
Posts: 77
Joined: Mon Jan 30, 2017 11:20 pm
Location: doing the do
Contact:

Anyone running a Hackintosh?

Post by Neb » Wed Feb 01, 2017 3:21 am

Are you running a Hackintosh machine? And if so, what are your "specs" as the coolio kids say.
Image
User avatar
ShinyElGhosteo
Posts: 86
Joined: Tue Jan 31, 2017 3:20 am
Location: USA
Contact:

Re: Anyone running a Hackintosh?

Post by ShinyElGhosteo » Wed Feb 01, 2017 3:36 am

I used to run a hackintosh in an old Core 2 Duo machine I got at a thrift store and it ran snow leopard. I used it for about a month but it was so unstable so I decided to abandon it. I have attempted to install OS X on my Dell D630 but I cannot get a version of OS X that will work because the mac app store only has the newest one and the oldest one I have downloaded that isn't PPC is El Capitain. I tried it but it gives me the "no" symbol when booting. For now it's just El Capitain in VMware for me.
This is my signature.
User avatar
SnakeEyes9922
Posts: 10
Joined: Mon Jan 30, 2017 11:44 pm
Location: United States
Contact:

Re: Anyone running a Hackintosh?

Post by SnakeEyes9922 » Thu Feb 02, 2017 9:22 pm

I am running a Hackintosh with macOS Sierra alongside Windows 7 On a Separate SSD. I have been running it for about a year starting with Mac OS 10 El Capitan and it is nice having the luxury of Windows and Mac with a full BIOS. My specs are below.
I Like Operating Systems
Located On Earth

System Specifications:
i7-4790k @4.40GHz
ASUS z97 Pro Gamer
32GB PNY Ram
NVIDIA GTX 970 4GB
Windows 7 Professional Service Pack 1 x64
User avatar
Neb
Posts: 77
Joined: Mon Jan 30, 2017 11:20 pm
Location: doing the do
Contact:

Re: Anyone running a Hackintosh?

Post by Neb » Fri Feb 03, 2017 1:49 am

SnakeEyes9922 wrote:
Thu Feb 02, 2017 9:22 pm
I am running a Hackintosh with macOS Sierra alongside Windows 7 On a Separate SSD. I have been running it for about a year starting with Mac OS 10 El Capitan and it is nice having the luxury of Windows and Mac with a full BIOS. My specs are below.
beefy ;o
Image
User avatar
xyz
Posts: 8
Joined: Thu Feb 09, 2017 4:16 pm

Re: Anyone running a Hackintosh?

Post by xyz » Thu Feb 09, 2017 4:29 pm

my hackintosh which i havent used in like two years uses osx leopard with a core 2 quad 6gb
lemme just push this into the center uuuuuguuuuuuuuuImage
geekmk1
Posts: 4
Joined: Sat Feb 11, 2017 8:42 pm
Location: Croydon, Great Britain

Re: Anyone running a Hackintosh?

Post by geekmk1 » Sat Feb 11, 2017 9:29 pm

I'm Running a Mackintosh. Although I accidentally did an EFI update and now nothing works :(
xandercusa
Posts: 1
Joined: Sun Feb 12, 2017 3:26 am

Re: Anyone running a Hackintosh?

Post by xandercusa » Sun Feb 12, 2017 3:29 am

I'm running 10.10.x Yosemite on an HP dm4-3099se. No wifi, but everything else works properly.
User avatar
money123451
Posts: 14
Joined: Mon Feb 13, 2017 4:12 am

Re: Anyone running a Hackintosh?

Post by money123451 » Mon Feb 13, 2017 5:36 am

I just have a hdd for my laptop I can pop into it to boot osx to setup boot disks for the few macs I work on the backlight and the battery both don't work right and it needs a new wifi adapter for osx but it works fine for what I need.
Desktop
CPU- I7-4770k
GPU- rx 480
ram- 16 gigs at 1866mhz
storage- a ssd and a few hdds
os- KDE based distro or windows 7, 10

Laptop
brand- lenovo T420
CPU- I5-2520m
GPU- intel hd 3000
ram- 8 gigs at 1333mhz
storage- 500gig hdd
os- see desktop
User avatar
Jamiec1130
Posts: 17
Joined: Mon Jan 30, 2017 11:04 pm
Location: Using a computer

Re: Anyone running a Hackintosh?

Post by Jamiec1130 » Tue Feb 14, 2017 3:38 pm

I am trying to get OS X installed onto ANY of my systems. But I sure would be running one as my main OS if I could!
My main systems:
Core 2 Duo E8400 Gaming Rig
1.33GHz PowerBook G4 12"
HP Pavilion G6
PowerMac G4 MDD 1.0GHz (X1)
MarkCro
Posts: 2
Joined: Fri Jul 21, 2017 10:55 pm

Re: Anyone running a Hackintosh?

Post by MarkCro » Fri Jul 21, 2017 11:03 pm

Yes, I have an actual hackintosh, I did it today and here's the config

CPU: Intel Core 2 Duo Q6600
RAM: 4GB DDR2 or 3 (not sure)
GPU: GeForce 210

WiFi is tricky, but works. It runs Yosemite 10.10.5 and I'm trying to get Sierra, but the hardware is very limited so I don't think it meets the requirements, that's why I'll try El Capitan, but I don't have high hopes. I didn't even have to use multibeast, since the Hackintosh Zone configurator does its job in the background. It was a pain and it took me 2 days and a few hours in total.
Post Reply